Bausch & Lomb

Softlens 59

SOFLENS® 59

Idealne leće za početnike!
Maksimalan komfor – visok postotak vode (55%).


PureVision 2HD

2

Purevision 2 HD su meke, silikon hidrogelne kontaktne leće s optikom visoke razlučivosti Bausch Lomb proizvođača. Posebno su dizajnirane za smanjenje blještavila kako bi pružale oštar, jasan vid i pri slabijem osvjetljenju. Purevision 2 HD kontaktnim lećama korigiramo kratkovidnost i dalekovidnost. Namjenjene su dnevnom ili produljenom nošenju, do 29 noći. Zahvaljujući velikoj propusnosti i udobnosti, koriste se i u terapeutske svrhe.


SofLens Multi-Focal

3

Jedinstveni dizajn leća omogućava cjelodnevni komfor i jednostavnost rukovanja.

Izuzetan vid na svakoj udaljenosti i u svako doba!

Dostupne adicije:

Niska (LOW) do +1.50D

Visoka (HIGH) od +1.75D do +2.50D


SofLens Toric

4

Stabilna, ugodna leća za astigmatične pacijente.


 

Pure Vision

5

Prve silikon-hidrogel kontaktne leće s asferičnim prednjim dizajnom za uspešnu korekciju sferne aberacije i oštar i jasan vid u uvjetima slabijeg osvjetljenja.
AerGel tehnologija –  silikon-hidrogel materijal kontrolira hidrataciju, pruža odličnu pokretljivost leće i omogućava protok prirodnog nivoa kisika do očiju.

Leće imaju izuzetno glatku površinu, s poboljšanim komforom i otpornošću na proteine i depozite, što znači da leće ostaju čiste i mogu se nositi dnevno ili u kontiunuitetu do 30 dana.


PureVision 2 Toric

6

Purevision 2 Toric su meke, silikon hidrogelne kontaktne leće za astigmatizam s optikom visoke razlučivosti Bausch Lomb proizvođača. Posebno su dizajnirane za smanjenje blještavila kako bi pružale oštar, jasan vid i pri slabijem osvjetljenju.


Optima Toric

7

Leća izuzetne stabilnosti u oku prilikom svih pokreta.

Ugodno pristaje oku i omogućava izuzetnu oštrinu vida.


 

 

 

E-mail: optikadervisevic@gmail.com     Telefon: +387 37 223-923