Optika već 40 godina njeguje tradiciju kvalitetne usluge za svoje klijente i uprkos izazovnom vremenu u kojem se nalazimo nastavlja da se razvija i ulaže u posao, pružajući kupcima najviše standarde usluge.

 

Velik izbor sunčanih i dioptrijskih okvira

U ponudi imamo i veliki izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira vodećih robnih marki koje potpisuju poznati modni kreatori.

 

Kvalitetna i brza izrada naočala

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim strojevima i aparatima. Kvalitetu izrade garantiraju naši majstori očne optike.

 

Stručno savjetovanje i mjerenje vida

Provjeru vida možete obaviti brzo i jednostavno. 
Kod nas se brizi o vidu pristupa stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.

Kontaktne leće i otopine

 

Stručna pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika. Uz jednojakosne i bifoklane proizvodimo i multifokalne (progresivne) naočale kojima se postiže maksimalna vidna oštrina na svim udaljenostima (gledanje na blizu, na srednju udaljenost i na daleko).
 
Također, u ponudi imamo i individualne jednojakosne leće koji omogućuju bolji periferni pogled (koji je osobito bitan kod većih dioptrija) te Interview leće (ima sve prednosti jednojakosne leće za blizinu prema zadanom receptu ali dodatno pruža dobar vid i na srednjoj udaljenosti.) te DriveSafe leći koja osim specijalnog dizajna pruža daleko ugodniji vid prilikom vožnje, a blještavilo svjetala od nadolazećih automobila i ulične rasvjete zahvaljujući novom zaštitnom sloju smanjuje do 64% zbog čega se svaki vozač osjeća opuštenije i sigurnije.

 

Servis svih vrsta naočala

Manje popravke na naočalama napravit ćemo Vam kao i servis te prilagodbu kupljenih naočala. Razumijemo hitnost Vaših zahtjeva.
 
Mjerenje vida
 
Provjeru vida možete obaviti brzo i jednostavno.
Kod nas se brizi o vidu pristupa stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.

Iz ponude kontaktnih leća možete odabrati: dnevne leće, dvotjedne leće, mjesečne leće, tromjesečne leće, godišnje leće; leće za astigmatizam i multifokalne leće, leće u boji te sve otopine za održavanje leća kao i kapi za oči. 
Nositelji kontaktnih leća, osim pregleda vida za leće, dobit će poduku o stavljanju i nošenju leća kao i stručne savjete o lećama i održavanju leća.